Inga, Greger, Gala och Fisk

I det Stora Landet i Väster med den för närvaranade fantastiska växelursen bor min söta svägerska. Min söta och väldigt gravida svägerska. 🙂

Jag kunde inte hålla mig ifrån namnfrågan, och sålunda letade jag fina namn å hennes vägnar. Sist blev det en bok till H, men det var långt innan Google fanns i våra liv. Sålunda konsulterade jag vårt www. Föga skulle jag ana dessa källor till information som dök upp på vägen. Se till exempel tabellen nedan; måtte C aldrig välja “klassiska” svenska namn såsom Burr, Fisk eller Trind!


(Spana in hela listan här. Jag kan inte bedöma andra länders namn, kanske kan du?)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: