Ulrika Schreil

Inga, Greger, Gala och Fisk

In Uncategorized on 17 mars, 2008 at 10:48 e m

I det Stora Landet i Väster med den för närvaranade fantastiska växelursen bor min söta svägerska. Min söta och väldigt gravida svägerska. 🙂

Jag kunde inte hålla mig ifrån namnfrågan, och sålunda letade jag fina namn å hennes vägnar. Sist blev det en bok till H, men det var långt innan Google fanns i våra liv. Sålunda konsulterade jag vårt www. Föga skulle jag ana dessa källor till information som dök upp på vägen. Se till exempel tabellen nedan; måtte C aldrig välja ”klassiska” svenska namn såsom Burr, Fisk eller Trind!


(Spana in hela listan här. Jag kan inte bedöma andra länders namn, kanske kan du?)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: