Ulrika Schreil

Att göra slut

In Uncategorized on 17 mars, 2008 at 10:03 f m

Att göra slut på en relation är aldrig lätt. När det funnits ett speciellt band mellan två personer en längre tid är det både obehagligt och skrämmande att uttala de där orden. För mig har det sttit långt inne, och jag har gruvat mig varje vecka. Tung börda på axlarna. Idag skedde det ofrånkomliga.

Efter att ha fegat ur de senaste månaderna skickade jag, fegt nog, ett mail. Ännu fegare vore att bara låta det rinna ut i sanden (men det har jag ju redan prövat, och nu kändes jag att jag behövde stå upp för mig själv och ta tag i allt). Så idag skrev jag till min tandläkare och sa att jag bytt. Vad kommer nu ske? Kommer hon undra? Kommer hon lägga ut bilder på mina tänder offentligt? Kommer hon plåga min man, som fortfarande går hos henne, lite extra?

Annons
  1. Jag har fegdumpat en frisör som jag gick hos i nästan sju år. Det känns inte alls bra. Mardrömmen är att stöta på honom på stan när man har en riktigt bad hair day …

  2. haha. jag förstår precis. väldigt roligt inlägg för övrigt.Betyder detta att du och jag har samma tandis numera?Min frisör trodde nog att jag bedragit honom tills han såg mig förra veckan. Jag hade nämligen inte klippt mig sedan början av november.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: