Ulrika Schreil

Kära Amie Del 2

In Uncategorized on 18 september, 2007 at 9:23 e m

Kära kära Ammie

Det var länge sedan jag skrev till dig nu. Senast var i April om tiden fortfarande går som den ska. Häromdagen kom det elektroniska budskapet med tid för bröllopet – februari 2009. Nu hukar sig säker en och annan läsare, det är ju väääldigt långt kvar?, men är det något jag lärt mig om bröllop är det att tid, ja tid kan det aldrg finnas för mycket av.

Sist jag skrev handlade det en del om typ av bröllop, en del om planering, en del om cashen och att inte glömma varandra. Mannen och jag, vi har bråkat en hel del under året men också knutit varandra starkare och starkare till varandra. Vi är ett team nu. Han och jag mot världen. Men nu var det inte oss det handlar om, utan om dig. Och såklart, din blivande man!

Som sagt, när det gäller bröllop finns det absolut inget som heter för mycket tid. Så om du inte redan gjort en inspirationspärm är det hög tid att göra det nu. Skaffa pärm, ett litet index, plastfickor och vita hålade blad med lite högre gramvikt. Man kan ha en pärm, och man kan ha en pärm per område. Ambitionsnivån är din. Mitt förslag är att ha en punkt per plats i index, och bara samla inspiration fram tills februari. Då gör du första utrensningen. Och då ska jag ge dig mitt digra bibliotek av länkar som säljer de mest otroliga bröllops-saker… 😀

Så, pärm klar, plastfickor i. Nu, fundera över budget. Inte så kul men väldigt nödvändigt. Jag vet att du redan funderat över lokal, tema och lite mer kringdetaljer så nu är det dags för allvar. Hur ser det ut, kommer ni betala allt själva? Kommer släkten bidra? det är väldigt skönt att ha diskussionen igång, för är det något som ger upprörda känslor (förrutom gästlistan då) så är det pengar. Om man inte heter Melania Knaus då.

Gör en ungefärlig uppställning på intäkter och kostnader. Ta gärna hjälp av de som finns i bröllopstidningar, och anpassa till era behov. Och oroa er inte, det är flera månader till februari…

Vi hörs snart söta du, nu ska jag fundera vidare på det där med vilken av de 450 bilderna som ska publiceras i dagspressen.

/U

Annons
  1. tack sötis! Uppskattar dina brev:)Eftersom jag var på ditt bröllop med allt var det innebar av såpbubblor, vita duvor och M&Ms så vill jag helst att du ska vara som Jennifer Lopez i the wedding-planner med headset och hela grejen. Då hade jag varit lugn.Nu ska jag skaffa pärm och sen fråga familjen hur mycket övertid de orkar med den närmsta tiden samt hur mycket mark de EGENTLIGEN äger i kroatien och vad de kan få för den hahahahaha:) Eller så går jag och C till banken och tar ett lån. Vår gemensamma nämnare. Lån.Puss puss ullemonA

  2. Älskade Ami,det blir budgettips i nästa brev, det hör jag. INte ska du ta lån!Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: