En nål i en höstack

Igår var L och jag hos vår underbara fotograf. 1 bildspel, 140 bilder och en timma senare var vi alldeles vimmelkantiga. Med oss hem kom en DVD med resterande 398 bilder – alla lika fantastiska. Det var bilder på förberedelser, bilder av ceremonin, gäster, duvor, praliner, tårtor, omgivningen, middagen och mycket mer. På något sätt har hon lyckats ta en mångd dramaturgiskt otroliga bilder utan att vi upptäckt henne. Sveriges mest diskreta fotograf?

Nu har vi ett lyxproblem famför oss. Utöver Paulinas bilder, har vi bett våra vänner skicka oss digitalbilder. Och inte att förglömma, bilderna från de 15 engångskamerorna… Vi vill såklart visa upp bilderna på bästa sätt, men hur? Collage? Album? Massor av småtavlor på vägg? Hur gör vi nu? Tips mottages tacksamt!

Bild: Min underbara brudbukett fotograferad av Paulina Westerlind.

Advertisements

2 thoughts on “En nål i en höstack

  1. Jag är i slutfasen för att få ihop alla våra bröllopsbilder till en bok. Gör den digitalt hos gordinegenbok.se där jag gjort böcker förut och de blir jättefina.Förutom det kommer vi väl förstora ett par utav bilderna och ha på väggen sen i nya lyan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: