Ulrika Schreil

En nål i en höstack

In Uncategorized on 18 september, 2007 at 9:41 e m

Igår var L och jag hos vår underbara fotograf. 1 bildspel, 140 bilder och en timma senare var vi alldeles vimmelkantiga. Med oss hem kom en DVD med resterande 398 bilder – alla lika fantastiska. Det var bilder på förberedelser, bilder av ceremonin, gäster, duvor, praliner, tårtor, omgivningen, middagen och mycket mer. På något sätt har hon lyckats ta en mångd dramaturgiskt otroliga bilder utan att vi upptäckt henne. Sveriges mest diskreta fotograf?

Nu har vi ett lyxproblem famför oss. Utöver Paulinas bilder, har vi bett våra vänner skicka oss digitalbilder. Och inte att förglömma, bilderna från de 15 engångskamerorna… Vi vill såklart visa upp bilderna på bästa sätt, men hur? Collage? Album? Massor av småtavlor på vägg? Hur gör vi nu? Tips mottages tacksamt!

Bild: Min underbara brudbukett fotograferad av Paulina Westerlind.

Annons
  1. Jag är i slutfasen för att få ihop alla våra bröllopsbilder till en bok. Gör den digitalt hos gordinegenbok.se där jag gjort böcker förut och de blir jättefina.Förutom det kommer vi väl förstora ett par utav bilderna och ha på väggen sen i nya lyan.

  2. Vilket superbra tips! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: