Det rätta valet?

Det börjar dra ihop sig, och jag är inte ens nära en idé om hur hår och annat ska vara. Jag toksurfar olika siter för tips, spanar ivrigt på de frisyrer brudarna i dagstidningen har och överväger de flesta kombinationer. Inget känns 100%. För mig måste det Rätta Valet vara gjort, en halvmesyr fungerar inte. Resultatet kan bli á la Nanny Fine, Amy Winehouse eller Gwyneth, men jag måste känna att valet är mitt, att jag kan stå för det. Idag är det 2 månader kvar. 60 dagar. Paniken är nära. Den 19e Juli har jag date med ny frisör, måtte Ulla kunna göra underverk med min pudelfrippa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: