Ulrika Schreil

Det rätta valet?

In Uncategorized on 1 juli, 2007 at 10:03 e m

Det börjar dra ihop sig, och jag är inte ens nära en idé om hur hår och annat ska vara. Jag toksurfar olika siter för tips, spanar ivrigt på de frisyrer brudarna i dagstidningen har och överväger de flesta kombinationer. Inget känns 100%. För mig måste det Rätta Valet vara gjort, en halvmesyr fungerar inte. Resultatet kan bli á la Nanny Fine, Amy Winehouse eller Gwyneth, men jag måste känna att valet är mitt, att jag kan stå för det. Idag är det 2 månader kvar. 60 dagar. Paniken är nära. Den 19e Juli har jag date med ny frisör, måtte Ulla kunna göra underverk med min pudelfrippa!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: