Ulrika Schreil

Så här i Oscars®-tider…

In Uncategorized on 26 februari, 2007 at 6:52 e m

Dagens måste kommer direkt från röda mattan. För på paparazzis catwalk ska varenda hårstrå ligga rätt, make sitta som berget och porer döljas. BH band FÅR inte glida, trosor FÅR inte bete sig underligt och gud nåde den lilla kroppskontur som inte kan passas in i mallen – oavsett storlek.

Dagarna innan coutureklädda donnor ska svassa mattan fram tas det till allehanda metoder som salt-dieter, bastubad, och gud vet vad. På dagen D tejpas, puffas, buffas och klämms det som aldrig förr. Och gissa just hur många av de stiliga damerna som bär detta ohyggligt osexiga men ack så räddande plagg under sin Zac Posen/Chanel/whatever?

Inte bara för Röda Mattan-kvinnor säger jag. Mer Spanx åt folket! (…glöm bara inte att byta till något litet och dyrt senare..)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: