Att läsa bloggar

I samband med Guldägget publicerade Cision bloggtoppslistan för april, en femton-i-topplista över bloggare inom kommunikation, reklam och PR. Här kan du se listan där bl a jardenberg unedited, Doktor Spinn, Bisonblog och THE JENNIE återfinns.

Att följa och läsa bloggar är oftast gratis och ett utmärkt och i mitt tycke nödvändigt sätt för att hålla sig uppdaterad om vad som sker i omvärlden. Möjligheten att snabbt lära sig om något jag inte har koll på, eller behöver få mer inblick i av initierade är ovärdeligt. I min blogglista finns ett par hundra olika bloggar med allt från inredning och trend till webb och omvärldsbevakning. Det viktiga är inte att följa allt, utan det som passar dig och det du inspireras eller utvecklas av!

Tips
1. Följ hellre några extra, tiden får utvisa om de är kvalitativa eller relevanta för dig.
2. Hittar du en extra bra blogg, spana in vilka bloggar den personen följer. Kan ge fler bra resultat.
3. Välj en läsare som fungerar sömlöst över desktop, läsplatta och smartphone. Chansen är stor att du inte vill läsa i enbart en enhet. Dessutom vill du ju att ett inlägg markeras som läst i alla enheter samtidigt.

P.s Använder du Google reader? Glöm inte att skaffa ny läsare snart och exportera, för från och med den första juli tas tjänsten ner.. Ds

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: