Uppdatering på Instagram: photos of you

Igår lanserade Instagram sin senaste uppdatering – photos of you. Att hashtagga bilder gör vi ju alla mer eller mindre planerat, men nu är det alltså möjligt att tagga en person (eller vad som helst med eget Instagram-konto) i bilden – precis som på Facebook. I likhet med FB kan du också välja att godkänna de bilder du taggats i innsb de publiceras (kräver extra inställning i Settings). Största skillnaden mot FBs taggning är att bara du kan tagga dina bilder.

Jag tycker det är en bra uppdatering, främst av möjligheten att godkänna bilder du taggats i. Tidigare var du tvungen att pongs någon i kommentarsfältet. Nu önskar jag bara att det kommer en Re-insta-knapp också…

20130503-110237.jpg
Såhär såg det ut i min uppdaterade app.

20130503-110311.jpg
Bilder jag taggats i.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: