Nytt ljud med video från Depeche Mode

DM Delta Machine

Några av er vet att jag är ett troget DM-fan. Nya singeln “Heaven” från kommande albumet Delta Machine är en positivt överraskning, för tyvärr är det är inte alltid världens bästa band producerar världens bästa musik (här minns vi Sounds of the universe med en rysning, utom möjligen “Wrong” då). Även “All that’s mine” lovar gott.

Den 26e mars släpps DMs trettonde studioalbumet och i sommar blir det turné. I Sverige blir det enda stoppet Peace & Love. För min del blir det konsert i Köpenhamn och Peace & Love-spelningen, fast Berlin och en plats i inre cikeln hade ju varit pricken över i…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: