TV: Snart dags för Historieätarna!

Ni som följt bloggen, eller läst den bara ibland, kan inte ha undgått min hyllning av Lotta Lundgrens geni. Några skulle kanske kalla det överdrivet men varför hymla när någon hela tiden verkar överträffa sig själv?

Lotta är copyn som skrev en matblogg som blev en kokbok och som numera gör lite tv, lite radio och presenterar en reklamgala emellanåt. Snart, snart är hon aktuell igen (eller som jag vill utbrista, äntligen!!!). Tillsammans med Erik Haag (ja han är inte heller så tråkig eller dum, men lämnar inte lika roliga och goda recept bakom sig) är hon snart aktuell med serien historieätarna, där de äter och dricker sig igenom de senaste århundradena.

Såhär skriver svt:
“Vi känner dem från uppmärksammade programmet Landet Brunsås. I höst är Erik Haag och Lotta Lundgren tillbaka i nya serien Historieätarna. Uppdraget: att åka tillbaka i tiden och smaka på det bästa och sämsta ur den svenska kulinariska historien. Men Erik och Lotta ska inte bara äta. De ska även utsätta sig för kläder, kultur, sport, hygien och nöjen från olika tidsepoker. I Historieätarna får vi även möta komikern Björn Gustafsson, På spåretdomaren Fredrik Lindström (SVT-aktuell i vår med Svenska dialektmysterier) och en rad experter som berättar om seder och bruk under olika epoker.”

Se trailern och önska dig frammåt i tiden:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: