Röstfiske till webbdagarna

Om några veckor är det Webbdagarna, något jag gärna går på. Dock har vi inte så många biljetter, och dyrt är det.. Men, genom att prata i un-conferensespåret kan man vara med ändå! Om man blir framröstad vill säga.. Det enda som krävs är ett litet, litet klick.. som jag hoppas du vill lägga på mig?

Här är min elevatorpitch, och ämnet är Pinterest:
Det är inte svårt att förstå hur Pinterest.com har blivit ett av de snabbast växande sociala nätverken just nu. Med en hypervisuell plattform, stark social koppling och ett extremt användarvänligt upplägg lockar den _alla_, från tonåringar till globala företag. Missa oss inte på webbdagarna, då vi under 15 minuter kommer prata om hur man kan använda Pinterest som en marknadsföringskanal och som en del av sociala media-strategin.

RÖSTA HÄR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: