Dagsprojektet 2012

Det finns massor av saker man kan lova och löften att ge och saker påbörja när det blir nytt år. Jag har inte några nyårslöften utan helt pretto bara långsiktiga livskvalitetshöjande handlingar att genomföra. Som att umgås mer med familj och vänner. Äta kvalitativ mat. Optimera välmående. Se alla framträdanden, tv-serier och filmer Benedict Cumberbatch medverkat i. Ja ni fattar.

När vi stannade för lunch på Max på väg till SSWC förra året tipsade Gunnar om en kul app, som jag kom ihåg att installera så här i början av året. Den heter Everyday, och innebär att du tar ett kort på dig själv (eller din man eller barn eller fru eller kollega eller Benedict Cumberbatch) varje dag. I slutet av året, eller när du vill, kan du generera en film av bilderna. Jag hoppas ju att bilderna kommer leda till OH! och AH! snarare än ehhhh… Alltså, för att filmen ska bli Ah! så bör jag sova mer, äta kvalitativ mat och vara lycklig (och använda massor av dyra skönhetspreparat).
=> Cirkeln sluts. Jag vill ha fin film, för filmen ska bli bra bör jag leva bra. Logiskt!

Appen laddar ni ner här och den kostar 15 skr.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: