One of ten chosen ones – SIME 2011


Året var 1999. Undertecknad befann sig på scen på Cirkus i Stockholm tillsammans med ungefär 20 personer till (ping Petra Jankov, Otto Dandenell m fl). Jag hade inte jobbat länge alls på DoBeDo och var kanske mest fascinerad av Ottos uppenbarelse i sarong och flygarmössa. Det, och det faktum att vi fick ta emot Juryns pris.

I år medverkar jag (som en av de tio temabloggarna) och mitt fokus kommer vara social branding. Jag känner mig priviligerad att få delta i årets upplaga av SIME, men också hedrad att kunna vara med och bidra; det är en fin skara bloggare som kommer bevaka SIME ur olika perspektiv. Nu ser jag fram emot två dagars spännande, inspirerande och utvecklande föredrag!

Här är Twitterlistan med alla temabloggarna!

Advertisements

One thought on “One of ten chosen ones – SIME 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: