SSWC is on!


Japp, nu är biljetten köpt och klar. Även biljett till de Twittrande bussarna är klar. Nu saknas bara boendet.. Förra året delade jag tält med bla Micke, men både han och Natalie har bostad under tak i år. Undertecknad har absolut inget emot tält; min enda undran är om Four seasons har några att hyra ut? Tänker också att en mongolisk jurt skulle kunna vara något, eller kanske en MyHab?

Eller varför inte en tipi eller kåta!

Kort sagt, vad som helt för att undvika 10 cm larverna nära inpå. Tjärö må vara platsen där sociala media-människorna häckar i mitten av augusti, men det är också syster-ö med Galapagos och Jurrassic park..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: