Att åka till SSWC eller ej?

På torsdag släpps omgång 2 av biljetterna till SSWC 2011. Undertecknad var på plats förra året och det var en blandning av informativt, fantastiskt, skrämmande, underhållande och extremt roligt. Så mycket info, så mycket folk! En upplevelse utöver det vanliga.

Men blir det SSWC i år? Det är placerat mellan start på nytt jobb och resa till USA, så timingen är sådär. Samtidigt är det ju så sjukt roligt och bra och unikt! Biljettomgång 2 släpps som sagt på torsdag. Vi får väl se om det är jag som sitter där med bankdosan i högsta hugg…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: