Beautiful Blogger

Tack söta Brunchgirl för att du tyckte att jag borde få en Beautiful Blogger-utmärkelse! Det är ju inte ofta man får pris mitt i veckan 🙂 Förutom att kopiera och lägga upp ovanstående bild och länka till den som gett den ska man bjuda på sju saker om sig själv. Here goes:

1) Jag har idag blivit med barbapapadräkt a.k.a onepiece. Det är mysbyxor och myshoodie i ett. Min har en grå halva och em vinröd. Ja, längsgående that is. Nej, jag skulle inte lämna hemmet i den. Ja, den är väldigt skön.. Kanske en sån här till jul?

2) Jag har nyligen rakat av 2/3 av allt hår. Jag inser nu, i -12 grader, att en mössa är bra att ha. Och att jag hade otroligt mycket hår innan.

3) Jag klippte min man häromveckan. Det tog en timma att komma halvvägs. Jag klipper även vår son emellanåt. Kanske an jag få titeln familjefrisör?

4) En av mina bästa praktiska egenskaper är att bedöma spatiala utrymmen. Bra när man ska packa bilen.

5) Jag har flyttat 27 gånger till dags dato.

6) Jag blir fortfarande sjukt nostalgisk av The Bodyshops doft Dewberry. Åh vad den doftar ungdom och rökmaskin och svartklubb och rave..

7) Sedan 5 veckor tränar jag med en personlig tränare på Balance. Att jag fick tummen ur att boka tid har jag Sessan att tacka för, och jag vill verkligen rekommendera alla att unna sig en bättre träningsupplevelse!

Och så ska jag välja andra bloggare att skicka vidare utmärkelsen till (det blev fyra och inte sju): lftc, Åsiktstorped, Sessan och så en önskebloggare; Olga. I love Olga!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: