All I want for christmas…

Wii Doctor Who Sonoc Screwdriver

Julen är min absoluta favorithögtid. Det är blott månader kvar till jul, dags att börja planera vad tjocka släkten ska få! Jag är mest intresserad av att verkligen träffa rätt med julklappar. Värdet spelar inte alltid så stor roll, men det oöverträffat att se en speciell sak hamna i händerna hos en person som aldrig trodde att just h*n skulle få en sådan. Och ja, jag träffar oftast mitt i prick.

För egen del önskar jag mig egentligen bara en sak (utöver hälsa, lycka och välgång för min familj, fred på jorden och slut på världssvälten då): en sonic screwdriver. Allons-y! Geronimo! (sorry för uppdateringen, “@wiking @ullemon Geronimo, menar du :)”som @wiking mycket riktigt påpekade, och mitt svar blev: A shit, ja! Min DT fixering har inte riktigt släppt än, även om jag försöker bota den med Sherlock/Cumberbatch.. less )

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: