Google Maps ♥ London

I love Google Maps. Inte nog med att jag får snabb och enkel information om var saker finns, och få tips om saker man inte visste fanns; man kan göra sin egen kart-tjänst! Nej, det är inget nytt men ack så praktiskt.
I höst drar vi till London en sväng. Eftersom jag tillhör de inför resor planerande personerna har jag rekat lite. Se här! En karta full med roliga saker man hinner med att göra på 4 dagar! Har du tips på saker vi inte får missa, skriv dem i kommentarsfältet…

Advertisements

3 thoughts on “Google Maps ♥ London

  1. Pingback: Twitted by ullemon

  2. Massa saker du inte får missa. Bästa kaffet köper du på monmouth coffee (finns en på monmouth st i seven dials och en vid borough market) Borough market får man garanterat inte missa; Mitt absoluta favoritställe i London. Om man är där tidigt på morgonen kan man se bådejamie oliver och gordon ramsay. Håller med Håkan om Laduree underbar affär. Bästa afternoon tea dricker du på the berkley hotell. Ta deras net-a-portea. Alla bakelser är inspirerade av säsongens fashion (miu mius svalor, chanels träskor osv) superkul! Marc Jacobs affär på mount street är alltid rolig- tate modern och national portrait gallery är ngr favoriter.
    Hoppas du får kul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: