Weird science

En av mina favoritbloggar, Weird Science, upphör aldrig att upplysa, underhålla och överraska. I deras senaste inlägg, WS-listan v. 25, skriver Kjell om vad kan kollat på och tyckt bäst om i veckan. Känns inte följande tv-program obeskrivligt lockande efter denna text?

Pit Boss (uppdaterad titel kl 11.14 efter Kjells kommentar) är 10 procent hundägarporr, resten klockren reality om en dvärg-event-agentur i Hollywood där bara dvärgar jobbar – inklusive ägaren, huvudpersonen Shorty, som utöver att driva denna business räddar herrelösa hundar sedan han kommit ut från kåken. Just nu har han problem med en av de anställda, som känner sig förnedrad i Oompa Loompa- och hummer-kostymer. Tryckt stämning på personalmötena.”

Läs hela inlägget här

Advertisements

One thought on “Weird science

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: