Ulrika Schreil

Recension

In Böcker on 6 april, 2010 at 8:13 e m
Tana French – In the woods
3,2 krimpoäng av 5
Undertecknads erfarenhet av krim är inte så stor, men som historia betraktat är den underhållande. Lite som att träffa en gammal bekant du kanske gick i skola tillsammans med, som är roligt att träffa men inte alltför ofta. Kanske är den bekanta lite för pratig, och det känns som ni inte längre har så mycket gemensamt. Men ändock, mer positivt än negativt.


Tana French – The Likeness
3,8 AW-glas av 5
Nu träffar du en vän på Riche, kanske en branschkollega du springer på lite då och då. Den här gången har kollegan ett smaskigt skvaller, eller en särdeles konstig historia att berätta. Du beställer ett glas till och lutar dig lite närmare.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: