Ulrika Schreil

Recension

In Böcker on 6 april, 2010 at 8:20 e m

Katarina Wennstam – Alfahannen
0,4 på landet gamla starlets av 100
Nä. öppna den inte ens. Här är storyn: Den Store Skådespelaren har blivit skyddad lite väl länge av etablissemanget, men nu rasar fasaden. Alla får veta vilken skurk han är, han får sitt straff och offret blir stjärna.

Katarina Wennstam – Dödergök
1,3 gäspningar av 10
Åh nej, ett rikligt smörjt munläder fångar dig i en lunchmatsals evighetskö. Efter 5 minuter i garnet börjar du planera matinköpslistan, vad som ska städas inför våren och avslutar med att väga för och nackdelar mellan religioner/politik/kärlek etc

P.S Jag läste ”Smuts” av samma författare för ett par år sedan. En riktig semester-blads-vändare! Lika mycket story som juridik ger en väl avvägd blandning läsglädje. Kanske det som saknades i Alfahannen (100% story) och Dödergök (90% story, 10% övr. utfyllnad). D.s

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: