Recension

Katarina Wennstam – Alfahannen
0,4 på landet gamla starlets av 100
Nä. öppna den inte ens. Här är storyn: Den Store Skådespelaren har blivit skyddad lite väl länge av etablissemanget, men nu rasar fasaden. Alla får veta vilken skurk han är, han får sitt straff och offret blir stjärna.

Katarina Wennstam – Dödergök
1,3 gäspningar av 10
Åh nej, ett rikligt smörjt munläder fångar dig i en lunchmatsals evighetskö. Efter 5 minuter i garnet börjar du planera matinköpslistan, vad som ska städas inför våren och avslutar med att väga för och nackdelar mellan religioner/politik/kärlek etc

P.S Jag läste “Smuts” av samma författare för ett par år sedan. En riktig semester-blads-vändare! Lika mycket story som juridik ger en väl avvägd blandning läsglädje. Kanske det som saknades i Alfahannen (100% story) och Dödergök (90% story, 10% övr. utfyllnad). D.s

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: