Ulrika Schreil

Is it a bird? Is it a plane? No it's a Boon!

In Uncategorized on 15 april, 2009 at 5:06 e m

Häromdagen kom ett stort paket från USA. Min första tanke (rätt mörk..) var att mannen köpt böcker. Fler böcker. Stora böcker. Misstolka inte, böcker är fina men vi har så att säga fyllt kvoten (i dubbla rader, med dubbla överhyllor) i bokhyllan. När så mannen sa ”öppna du”, tänkte jag att någon bok kanske var till undertecknad, eller möjligen till C. Häromveckan kom nämligen mannen hem med böcker tillC – på ryska. Men icke! Döm om min förvåning när min otroligt snälla och omtänksamma svägerska packat ner en hel massa roliga saker till oss! Mest till C, men det är ju vi som njuter mest av dem. Särskilt M&M med mörk choklad i..

Bland alla roligheter fanns två produkter av mitt numera nya favoritvarumärke Boon. En Squirt (se bild) och en boll att förvara snacks i. Superfina! Superhygieniska! Supersmarta!

Vad väntar ni på? Go shop!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: