Ulrika Schreil

Och hur mår din finanskris?

In Uncategorized on 11 oktober, 2008 at 11:17 f m

Igår var P och C hos oss på middag. När kvällen blivit tidig natt berättade P om hans vän som undrat när P’s finanskris skulle starta. Vännens skulle troligen pågå till jul trodde han. P svarade ”Till söndag”. Då hägrade en Marbella-trip.

Man behöver inte vara Island för att känna en viss ekonomisk hets. Även om dina fonder inte dykt lika djupt som din ränta gått upp, kan det vara en idé att se över ekonomin en smula. Sparade medel är aldrig fel, och om du inte har något emot en smula cynismen kan du troligen göra en hel del fynd på diverse materiella marknader inom kort.

The budget fashionista har samlat sina 10 bästa tips för att ta sig ur en ekonomisk svacka här. Jag har bara en sak att tillägga till den listan: likväl som med dieter kan du starta nu, idag! Ta en dag i taget, och tänk på att det är en kort period. Tids nog kommer du inse ditt eget handlande och börja tänka långsiktigt. I know, gudarna ska veta att jag varit där…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: