Ulrika Schreil

El – min nya kompis

In Uncategorized on 1 oktober, 2008 at 4:49 e m

El – det väcker så många tankar. Varför finns det inte sladdlös el? Borde jag dra ner på min elförbrukning?

Idag började et helt nytt beroende av el, medelst elektroder. Två stora fina elektroder placerade på länden, sammankopplade till en liten dosa. Tänk vilken fin smärtlindring! Nu kanske just du inte går omkring med förvärkar dagarna i ända men bara lugn, du kan använda din Cefar till så mycket. Sajten lovar lindring för både nack- och skuldersmärta, ryggvärk, knäsmärta, spänningshuvudvärk, massage- & cirkulationsökning och mensvärk. Härligt va! Och då har jag inte ens klickat på flikarna som lovar bot och bättring för rehabilitering, illamåendebehandling, inkontinensbehandling eller sårläkning.

Känns det inte redan som att Cefar kan bli din bästa vän också?

Annons
  1. Kan den byta blöjor också?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: