Ulrika Schreil

Dagens köp – 1tr!

In Uncategorized on 12 september, 2008 at 3:28 e m

Om man går i lägenhetsköpartankar betyder 1 tr ”en trappa upp”. Om man vill förvara data betyder det en terabyte. Fatta, jag har köpt en hårddisk som ser ut som en monolit och rymmer så mycket att jag undrar om jag någonsin behöver köpa en ny disk igen.

Lars påpekade attBill Gates uttalande från 1981 rörde RAM och inte HD. Han har ju självklart rätt. Igår insåg jag att min MacBook Pro bara kan ta 3 Gb i RAM. Dessa begränsningar i livet!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: