Ulrika Schreil

Allt du velat fråga om men inte riktigt vågat, eller?

In Uncategorized on 28 augusti, 2008 at 10:43 f m

På den eminenta sajten vårdguiden kan man få svar på det mesta som rör vård och sjukdom. Men, visste ni att man även kan få se pedagogiska filmer? Se här, en film om hur man stoppar en blödning, en rafflande snutt om hur en magnetröntegn går till, eller varför inte förlossningsfilmen!

Annons
  1. Jaså, är det så det ska gå till? Baby C hade uppenbarligen inte sett filmen eftersom han inte ens fick till första rotationen. Nästa gång(?) ska jag extrautrusta livmodern med dvd och lite instruktiva filmer.

  2. Ha ha ja roligt liten film som är animerad skönt och ej äkta film 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: