Ulrika Schreil

Hallå snäckan

In Uncategorized on 22 augusti, 2008 at 10:37 f m

Om man är nybörjare inom något läser man på och går på kurs. Böckerna är lästa, och kurserna går vi. Instoppade med dussintals andra par i extremt heteronormativa miljöer lär vi oss om kroppsdelar som utplånas, polotröje-stadiet och de fyra (4) rotationerna. Mitt i allt försöker vi ta oss till olika kosnumtionsanhalter och slaffa det som skaffas bör. Förvirrade anländer vi och vill inget hellre än att låta oss guidas. Ett drömscenario för vilken säljare som helst alltså. Är säljaren någorlunda trevlig och trovärdig är chansen stor att vi skaffar den rekommenderade varan. Nu pratar jag singularis, men chansen att kortet töms och påsarna innehåller plural är rätt stor den med. Märkligt därför att de flesta säljarna beter sig både nonchalant, visar allmänt ointresse och mest är intresserade av de som ser mer kapitalstinna ut än oss. Döm inte hunden efter håren säger jag.

Nåja, när de där 4 rotationerna är över kommer utfordringen in. Här har jag hört diverse olika huskurer om smärta och blod och sår och allt möjligt läskigt. Tills jag i ett forum läste om något som skulle kunna hamna i samma kategori som tvättnötterna. Är det någon eminent läsare som testat snäckorna?

Annons
  1. Mitt råd. Köp ammningssprylar efter att bäbisen kommit och du kommit igång med ammningen. Du vet inte hur det kommer bli. Antingen läcker du som ett såll och då behöver du massa stuff för det, eller så läcker du ingenting och då behöver du ingenting. Eller så får du skitont eller så får du inte.Man har ingen aning!Gäller även ammnings-bh’ar. Köp apotekets billiga att börja med, sen när du vet vilken cup-size du får (kan variera) köp en schysst ammnings-bh!

  2. Hm ja man kan ha sina vanliga BH när man ammar efter några veckor… ha ha eller kanske bara gäller för mig med små bröst som bara blir större när man ammar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: