Tält-varning!

Ju större magen blir, desto färre fashionabla val finns det. I första trimestern var det vanliga (svarta) klänningar som gällde, i andra trimestern lösare (svarta) modeller från t ex Monki och nu i tredje – tight och svart. Otippat I say not. Prövade med modell lösare klänning, och en gång till och med plagg med färg, men risken att förväxlas med kulturtanter från Österlen, propagandamamma á la 80-tal eller allmän heffaklump var för övervägande. Nej, ni kommer inte få någon daily fashionupdate heller, modebloggande via bild lämnar jag åt de som har tid. Själv har jag fullt upp med att data.

Så, ni som är lite lagom preggers nu och ser fram emot att bära kanonkulan framemot vinter/våren 2009, have I got news for you? Ni kommer slippa klä er i dåligt stickad jersey och kärringskurna plagg polyesterplagg! Enligt NY Magazine ska den fantastiske Christian Siriano lansera en mammakollektion tillsammans med väninnorna på Moody mamas. Köpinformation hittar du så småningom på Moody mamas.

Info från den oefterhärmelige Perez Hilton

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: