Baby, vi kan inte skydda dig mot allt men vi kan ge dig egytisk bomull.

Det kanske krävs att man arbetar med reklam för att falla för den? “Just like mummy’s tummy”. Så lyder Stokkes payoff för bebis-sängen Sleepi. Och självklart faller jag som en fura. Inte för Stokkes sälj-tugg utan för egna argument. Själv är bäste säljare borde uttrycket lyda. Baby Curly kanske inte behöver en säng som i nyskick tingar samma pris som en bättre begagnad bil eller en liten Anya Hindmarch-väska, men ska det lilla livet spendera sin skönhetssömn utan en ordentlig varumärkesupplevelse? Drömma sig bort på skumgummi och inte det mjukaste och mest vältestade av bolster? Känna en vanlig bomull mot sin mjuka hud, och inte en välkammad egyptisk? Någon måtta får det väl ändå vara. Sätter man ett barn till livet ska det lilla pyret få den bästa möjliga omsorg så länge föräldrar kan råda. Tids nog kommer baby curly förstöra sig med dåligt stickad jersey, fulsprit och gud vet vad.

Baby curlys mamma gillar Stokke Sleepi. Baby Curlys pappa är med inne på IKEA. Fortsättning följer…

Advertisements

One thought on “Baby, vi kan inte skydda dig mot allt men vi kan ge dig egytisk bomull.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: