Nabaztag

Ibland undrar jag om jag bott i en låda de senaste åren. Hur skulle jag annjat kunnat missa Nabaztagen? En liten kanin, som lever på ström och pratar wi-fi. Nyheter, musik, ditten och datten, allt blir levande med nabaztagen. Kära tomten, jag vet att det inte är äns halvlek än, men om min RSS når Rovaniemi vet du vad du ska skicka genom skorstenen.

Advertisements

One thought on “Nabaztag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: