Är jag tant nu?

Är det ett betyg till hur långsam denna dag varit, eller ett tecken på att bli tant? Det är givetvis nyheten om årets sommarvärdar i P1 jag pratar om. Jana Söderberg, Jonas Wahlström, Karin Mamma Andersson och Mia & Klara åker snabbt upp på listan. Några hinns med i realtid, några i efterhand.

Min lur dignar av podcasts, främst från Kropp och Själ och Stil, men – synd bara att rättigheter gör att ingen musik finns med i podcasts… Både själ och charm försvinner! SR, är detta med musik podcasts inget ni kan jobba lite på?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: