Ulrika Schreil

Är jag tant nu?

In Uncategorized on 11 juni, 2008 at 2:12 e m

Är det ett betyg till hur långsam denna dag varit, eller ett tecken på att bli tant? Det är givetvis nyheten om årets sommarvärdar i P1 jag pratar om. Jana Söderberg, Jonas Wahlström, Karin Mamma Andersson och Mia & Klara åker snabbt upp på listan. Några hinns med i realtid, några i efterhand.

Min lur dignar av podcasts, främst från Kropp och Själ och Stil, men – synd bara att rättigheter gör att ingen musik finns med i podcasts… Både själ och charm försvinner! SR, är detta med musik podcasts inget ni kan jobba lite på?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: