Ulrika Schreil

Lång(films)helgen är här!

In Uncategorized on 1 maj, 2008 at 6:22 e m

Kanske är du på landet, kanske stannar du i stan. Känn ingen stress över att behöva vara utomhus bara för att du är ledig, ta den extra långa helgen med ro och passa på att se den där filmen sådär dags på dagen när du egentligen ”borde” göra något annat. Kanske har klockan passerat eftermiddag, kanske läggdags. Se bara till att ditt sällskap för kvällen blir It’s all gone Pete Tong. Visst romantiserar den, visst är den verklighetsfrånvänd trots sin biografiska bas. Vad gör det.

Känner du dig själv rätt och klockan är efter midnatt byter du utan tvekan sömnen mot Esque/annan dansinsitution i närheten.

Annons
  1. åh jaaa! jag gillade verkligen den här filmen. härligt romantiserande och knasig. men kul.kolla också filmer som ”Modulations” http://www.imdb.com/title/tt0139468/och ”Hang the DJ”http://www.imdb.com/title/tt0168846/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: