Ulrika Schreil

Time flies!

In Uncategorized on 30 april, 2008 at 12:42 e m

Det är vår i luften, och planeringar för bröllop och möhippor och svensexor är i full gång. Jag är fortfarande lite nostalgisk över både mysiga saker som bröllopet, men också omysiga som allt bråkande inför utskick av inbjudningskort och så.. Det ligger något i det ohyggligt präktiga L brukar säga, ”det känns jobbigt nu men tänk vilken anekdot”. Och just så känns det; trots det är alla timmar jag lade på research inte bortkastade. Den senaste tiden har jag både fått göra både inbjudningskort till den vackra C, hjälpt en damsel in distress och börjat planera möhippor!

Så vad händer nu då? Vi har skickat nästan alla tack-kort. En del foton är framkallade. Nästa del av w2007 blir en fotobok och troligen en eller två uppförstoringar via Odenlab eller Crimson. Sedan blir det ett lååångt skönt sommarlov och ett elelr två rätt roliga bröllopsrelaterade projekt till hösten.. Wait and see 😀

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: