w2007 presenterar veckans torsdagsfest: Guldägget!

Imorgon är det dags för reklamsveriges allra festligaste fest, endast överträffad av den mytomspunna Cannes-festivalen på allra självaste midsommar. För er i branschen oinvigda kan jag meddela att reklamsverige idag onsdag antingen spenderat arbetsdagen med att fundera över morgondagens stass (ska man klä upp sig till tänderna eller vara lite nonchalant vardagssnygg?) eller vilken efterfest man kan hamna på (ryktet sägs att F&Bs fest är den fetaste, men som med mycket annat vet man inte förräns man provat. Om man får en av de åtråvärda biljetterna vill säga).

Undertecknad klär sig 6 av 7 dagar i svart, och morgondagen är inget undantag. Frågan är vilken inriktning looken ska få: den lätt Fame-porriga svarta och guldiga, eller den svart-svarta mer avantgardistiska inriktningen. Japp, jag bryr mig. Varför hymla?

Advertisements

One thought on “w2007 presenterar veckans torsdagsfest: Guldägget!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: