Ulrika Schreil

w2007 presenterar veckans torsdagsfest: Guldägget!

In Guldägget on 2 april, 2008 at 7:23 e m

Imorgon är det dags för reklamsveriges allra festligaste fest, endast överträffad av den mytomspunna Cannes-festivalen på allra självaste midsommar. För er i branschen oinvigda kan jag meddela att reklamsverige idag onsdag antingen spenderat arbetsdagen med att fundera över morgondagens stass (ska man klä upp sig till tänderna eller vara lite nonchalant vardagssnygg?) eller vilken efterfest man kan hamna på (ryktet sägs att F&Bs fest är den fetaste, men som med mycket annat vet man inte förräns man provat. Om man får en av de åtråvärda biljetterna vill säga).

Undertecknad klär sig 6 av 7 dagar i svart, och morgondagen är inget undantag. Frågan är vilken inriktning looken ska få: den lätt Fame-porriga svarta och guldiga, eller den svart-svarta mer avantgardistiska inriktningen. Japp, jag bryr mig. Varför hymla?

Annons
  1. speaking of Cannes, ska du åka ner i år?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: