Spotify – yeah…

Tydligare budskap än såhär blir det inte. På Spotifys blog ligger den här bilden och andra kommentarer om vad folk vill ha i julklapp. Herrejesus, jag var ju varumärklesfrälst redan innan produkten släpptes på marknaden. Företaget uppmärksammar det på sin blogg. Vad tror ni händer? INGEN SPOTIFY! DÅLIGT!

Fatta vilken marknadsföring de fått genom mig… men nu, icke. Ro hit med en licens så styrker vi ett streck över det här.

Advertisements

2 thoughts on “Spotify – yeah…

  1. Men snälla du, de är i privat beta så det är inte konstigt att de måste begränsa sin spridning.Och just på grund av att de är pre-launch så är fokus antagligen på kontakter med partners, skivbolag och sånt. Uppmärksamhet via bloggar och annat är kanske bra, men jag är inte säker på att det ens är vad de vill ha. Tror det var en artikel i nån av gratistidningarna för några veckor sen, de avböjde att kommentera sitt läge. Jag vet inte på vilket sätt du har marknadsfört deras tjänst förutom att vilja ha den i julklapp, men jag har svårt att se att man kan _kräva_ betakonton för den typen av inlägg du gjort (dvs “All I want for christmas…”). Har föresten svårt att se att man kan kräva betakonton över huvud taget, av en tjänst som inte lanserat. Och definitivt inte bli sur för att man inte blir inbjuden. Sårat ego kanske?

  2. Ja du, Anonym. Jag har svårt att ta din kommentar på allvar. Kanske för att du inte riktigt fattar ironin i mitt inlägg, kanske för att du är just – Anonym. Vågar du inte stå för dina åsikter, här i vårt fria demokratiska land?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: