Ulrika Schreil

Spotify – yeah…

In Spotify on 5 februari, 2008 at 3:50 e m

Tydligare budskap än såhär blir det inte. På Spotifys blog ligger den här bilden och andra kommentarer om vad folk vill ha i julklapp. Herrejesus, jag var ju varumärklesfrälst redan innan produkten släpptes på marknaden. Företaget uppmärksammar det på sin blogg. Vad tror ni händer? INGEN SPOTIFY! DÅLIGT!

Fatta vilken marknadsföring de fått genom mig… men nu, icke. Ro hit med en licens så styrker vi ett streck över det här.

Annons
  1. Men snälla du, de är i privat beta så det är inte konstigt att de måste begränsa sin spridning.Och just på grund av att de är pre-launch så är fokus antagligen på kontakter med partners, skivbolag och sånt. Uppmärksamhet via bloggar och annat är kanske bra, men jag är inte säker på att det ens är vad de vill ha. Tror det var en artikel i nån av gratistidningarna för några veckor sen, de avböjde att kommentera sitt läge. Jag vet inte på vilket sätt du har marknadsfört deras tjänst förutom att vilja ha den i julklapp, men jag har svårt att se att man kan _kräva_ betakonton för den typen av inlägg du gjort (dvs ”All I want for christmas…”). Har föresten svårt att se att man kan kräva betakonton över huvud taget, av en tjänst som inte lanserat. Och definitivt inte bli sur för att man inte blir inbjuden. Sårat ego kanske?

  2. Ja du, Anonym. Jag har svårt att ta din kommentar på allvar. Kanske för att du inte riktigt fattar ironin i mitt inlägg, kanske för att du är just – Anonym. Vågar du inte stå för dina åsikter, här i vårt fria demokratiska land?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: