Ulrika Schreil

Vad är grejen?

In Uncategorized on 3 februari, 2008 at 10:48 e m

Vad är grejen är titeln på en stundtals rätt rolig blogg som hamnar om just vad grejen är med saker och ting. Emanuel, som driver bloggen, har jag för mig gick på en parallel utbildning som mig en gång, i Göteborg. Avskriv nu inte Vad är grejen, som Göteborgshumor, den är skojig! Läs själva i exemplet!

Just idag skulle undertecknad vilja dryfta just tre stycken vad är grejen med er:

1. Vad är grejen med att prata i telefon jättehögt på tåg i ÖVER EN TIMMA? Jag valde vid bokning inte s k tyst vagn, dumt nog, men ska medpassagerare straffas medelst tvångsmedhörning?

2. Vad är grejen med Tv-programmet Andra avenyn? Varje gång jag zappat planlöst och efter en nanosekund tänk tänk vilken skit de visar på Tv ibland så har det ofelbart varit just Andra avenyn. Och tro mig, jag har konsumerat dålig Tv i mina dagar. Riktigt dålig Tv. Så dålig att ni skulle skämmas å mina vägnar om ni fick höra. Men inget är så uselt som Andra avenyn.

3. Vad är grejen med uppdaterade dagligvaruprodukter? Jag tänker specifikt på diskmedel. Om det förra var så bra som reklamen lovade, varför kommer då nu ett ännu bättre? Eftersom mänskligheten är lika smart som en bryleé-pudding köper vi gvetvis produkten igen, trots att företaget just kissat på sin gamla produkt och imorgon lanserar en ännu bättre än den vi köpt idag. Självklart köper vi även morgondagens produkt, trots att den kommer kissa på det vi just köpt. Tänk om morgondagens produkt redan vore här? Hade den kissat på sig?

Annons
  1. Hej! Nyfiken på vilken utbildning vi gått ihop..? ITC?

  2. Ja du Emanuel, du har så rätt så! 🙂

  3. håller med på alla punkter. och tänk vilket ståhej det var kring skapandet av andra avenyn. dokusåpa aktig uttagning av skådespelarna och mycket pannor i djupa veck för att visa att det var konst på gång. much ado about nothin…säger jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: