Ulrika Schreil

Bröllopssaknad

In Uncategorized on 29 januari, 2008 at 12:14 f m

I år är det inget bröllop att planera. Jag har febrilt försökt styra upp andras men icke, det går så bra ändå. Klart jag vet! Men det är ju så roligt att planera bröllop! Det är inte så att jag förtränger det tråkiga och sura med att planera ett bröllop, inte alls, men det är ju faktiskt man förhoppningsvis bara planera en enda gång i livet.

Tänk på det, ni ogifta lyckostar! Så mycket rolig planering kvar! Herreminje.

Annons
  1. Du är lite konstig du. Men jag lovar, skulle C och jag gifta oss igen får du hemskt gärna vara wedding planner.

  2. Var på stora pressbyrån på centralen häromdagen. Spanade in omslagen på de nya bröllopstidningarna och sörjde att jag inte hade anledning att köpa någon.

  3. jag lovar, jag kommer anlita dig. ert bröllop var ett benchmark wedding som söta Fru D M v B sa.puss

  4. men vad nu! det här inlägget hade jag minsann läst och kommenterat på men missat alla inlägg innan och efter. jeeez louise det har varit ena stressiga månader lately. hmm kanske bra att vara sjukskriven ett tag nu och hinna ikapp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: