Ulrika Schreil

Fredags-åhhhhh….

In Uncategorized on 18 januari, 2008 at 9:49 f m

Japp, min svägerska i Det Stora Landet i väster kan skatta sig lycklig; hur många webshoppar som bara skickar till USA finns det inte? Jag har helt kärat ner mig i dessa fantastiska skålar med inbyggd mätskala. Att varje praktisk användning innebär en mindre mattematisk process struntar jag fullkomligt i. Style over substance!

Annons
  1. Verkligen jättesöta men det som intresserar mig mest är skålen i bakgrunden. Det ser ut som Stig Lindbergs adam-mönster men på plast? Vet du mer om den skålen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: