Ulrika Schreil

Do you Chanel?

In Uncategorized on 16 januari, 2008 at 9:46 f m

DU ÄR EN SVART CHANEL 2.55
Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR – vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen…

Enligt Veckorevyns test är jag en 2.55. Men hur fantasifullt var det testet, de hade ju bara en gammal Mulberry och Chloé att konkurrera med Coco och Anya? Fast vad hade jag väntat mig, det är ju blaskan som gett racklig trikå, beautyhets och märkliga shoppingideal ett eget forum. Jag får helt enkelt skylla mig själv!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: