Do you Chanel?

DU ÄR EN SVART CHANEL 2.55
Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR – vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen…

Enligt Veckorevyns test är jag en 2.55. Men hur fantasifullt var det testet, de hade ju bara en gammal Mulberry och Chloé att konkurrera med Coco och Anya? Fast vad hade jag väntat mig, det är ju blaskan som gett racklig trikå, beautyhets och märkliga shoppingideal ett eget forum. Jag får helt enkelt skylla mig själv!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: