Ulrika Schreil

Julklapp!

In Uncategorized on 19 december, 2007 at 11:49 f m

Jobbar man i webbvärlden är man van att få en julhälsning mailledes, kanske som PDF om man varit en bra köpare. Har man en extra bra relation kan man få en länk där man kan spela ett spel och vinna t ex en iPod.

I reklamvärlden är det lite annorlunda. Den senaste veckan har mina tre kollegor, iofs gamla i gården/på byrån allihop, blivit överrösta med misstänkt vin-liknande förpackningar, sötsaker och annat fint. Som gammal webbräv förväntar jag mig inget annat än några länkar och kanske en PDF, men se på tusan – i år har jag inte bara fått ett julkit av Swiff, nyss anlände ovan mobilfotade bedårande pepparkakshus från Qbrick.

Nu ska jag komplettera mina sista julklappar med getter.

Annons
  1. åh vad bra ska du köpa getter??!! jag har sett den reklamen och varit så inne på det skas köpamig en get eller tre.. Är så bra något så konkret man köper…. jättebra ska köpa och skriva om på min blogg med :)kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: