Julklapp!

Jobbar man i webbvärlden är man van att få en julhälsning mailledes, kanske som PDF om man varit en bra köpare. Har man en extra bra relation kan man få en länk där man kan spela ett spel och vinna t ex en iPod.

I reklamvärlden är det lite annorlunda. Den senaste veckan har mina tre kollegor, iofs gamla i gården/på byrån allihop, blivit överrösta med misstänkt vin-liknande förpackningar, sötsaker och annat fint. Som gammal webbräv förväntar jag mig inget annat än några länkar och kanske en PDF, men se på tusan – i år har jag inte bara fått ett julkit av Swiff, nyss anlände ovan mobilfotade bedårande pepparkakshus från Qbrick.

Nu ska jag komplettera mina sista julklappar med getter.

Advertisements

One thought on “Julklapp!

  1. åh vad bra ska du köpa getter??!! jag har sett den reklamen och varit så inne på det skas köpamig en get eller tre.. Är så bra något så konkret man köper…. jättebra ska köpa och skriva om på min blogg med :)kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: