Ulrika Schreil

Gästböcker

In Uncategorized on 14 december, 2007 at 11:26 e m

Fastän vi planerade varenda detalj (kändes det som) var det flera saker osm fixades is sita minuten, därinblad en gästbok! Vilda planer resulterade i en rätt enkel historia från Ordning och Reda. Trots sin okomplicerade framtoning fyllde den sin funktion, och vi är jätteglada att nästan alla skrev och ritade i den! Självklart blev det en hel del sidor blanka, så mycket ritade och skrev inte våra bäster, så nu får den fyllas på allt eftersom i hemmet. Nej, den är inte helig.

En bra idé jag såg lite då och då var en blank gästbok men där paret klistrat in bilder på sig själva. Rätt kul om man har ett större bröllop där alla gäster kanske inte kännt brudparet under hela relationen.

Lyx
Om du nu har lite tid kvar, skulle jag beställt en sådan här fotobok. Självklart kan man köpa ett start-kit på siten, med polaroidkamera och fin gästbok med plats för bilder i.

Budget
Eller så kan man köda en helt vanlig bild och sätta in egna bilder i! Lite kul tycker jag…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: