Ulrika Schreil

Cupcakemania

In Uncategorized on 20 november, 2007 at 9:20 e m

Jag älskar kakor. Det är ett fördärv att det finns oändliga mängder Ballerina på kontoret. Jag försöker begränsa mig till 1 om dan men jag är ju inte mer än människa. Ibland blir det följdaktligen två. När vi planerade bröllopet var trenden med cupcakes-torn i full blom. Överallt såg vi underbara små muffins dekorerade med den krispigaste kristyr paradera på glossiga magasinsidor. Vi insåg att cupcakes till vår 80+ gäster skulle orsaka en mindre bergskedja med godsaker, men, är ni färre än 50 är det definitivt något att fundera på istället för en klassisk tårta!

Idag hittade jag fantastiska cupcake-wrappers som jag inte kunde låta bli att dela med mig av. Du köper dem här.

Om man inte är så många kan man individuella ställningar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: