Cupcakemania

Jag älskar kakor. Det är ett fördärv att det finns oändliga mängder Ballerina på kontoret. Jag försöker begränsa mig till 1 om dan men jag är ju inte mer än människa. Ibland blir det följdaktligen två. När vi planerade bröllopet var trenden med cupcakes-torn i full blom. Överallt såg vi underbara små muffins dekorerade med den krispigaste kristyr paradera på glossiga magasinsidor. Vi insåg att cupcakes till vår 80+ gäster skulle orsaka en mindre bergskedja med godsaker, men, är ni färre än 50 är det definitivt något att fundera på istället för en klassisk tårta!

Idag hittade jag fantastiska cupcake-wrappers som jag inte kunde låta bli att dela med mig av. Du köper dem här.

Om man inte är så många kan man individuella ställningar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: