Ulrika Schreil

Calleth you Limited edition cometh I

In underkläder on 11 september, 2007 at 8:34 f m

Ryktet har gått en längre tid, men nu verkar det äntligen hända något. Det kunde nästan lika gärna varit Urban Outfitters/American Apparell/Kiehl’s detta inlägg handlade om, men…

Senare i höst öppnar Agent Provocateur sin första Norden-butik. Jag är både glad och lite rädd, glad-rädd, kan man säga så? Glad såklart för att de silkiga, lyxiga underkläderna äntligen finns inom räckhåll. Silkespappersinslagna underverk i rosa paket med svarta band runt, i likaledes snällsyndiga påsar. Samtidigt; avvaktande för spridningen. Djur av min sort svarar mer än gärna på lockrop i form av limited edition. Tillgänglighet lockar inte riktigt, varför äta det som finns på menyn när bara kreativitet sätter gränserna? (Well, en rejäl rea är ju såklart ett wildcard i alla kategorier…)

Mitt levebröd består av reklam och kommunikaton, och man kan tycka att jag borde genomskåda ett så enkelt trick som en limiterad upplaga. Inte ens den utökade vetskapen om marknadsföringstricket får mig att vilja avstå en till och med prishöjd vara(om den faller inom rätt kategori vill säga), tvärtom. Nu finns det ju undantag även inom limited edition-kategorin; NK har just nu en kampanj för att locka just sådana som mig att spendera ännu mer i sitt höst-spel ”Begränsad”. Men icke biter det på mig. Det är för nära. Lite för insmickrande. Hade de haft samma kampanj i en hemlig källare, där man bara kan betala kontant och inget garanterat finns i din storlek, ja fråga mig då!

Nåväl, kontentan; det finns egentligen bara ett varumärke i dagsläget jag gärna skulle se importerat till Sverige och det är Carrefours matavdelning (ok, Fauchon går också bra. Eller Whole food). Fram för långa gångar av fantastiska matprodukter och ostdiskar som räcker Stockholm maraton runt! Ge mig gärna praktiska importer, men hejden er butiksinnehavare – rör inte mitt varumärke!

Annons
  1. WHAT you talking about giiirl`???Det finns en helt underbart ljuvlig AP-butik i Oslo och har gjort det ett bra tag!Jag älskar deras underkläder och shoppas så fort jag är där!

  2. Nu kommer du tycka att jag är så knäpp. Jga fattade inte att din blogg fortsatte efter bröllopet. tur i oturen nu när jag är hemma o sjukskriven så ska jag äntligen ta mig tid och läsa igenom hela från sep-07 och framåt.därför kommer det trilla in en del väldigt försenade kommentarer. Så du förstår varför.jag är en total sucker för limited edition. förr shoppa jag massor på urban outfitter så snart jag var utomlands. nu har jag varit inne max tre gånger sedan det öppnade och köpte ingenting.samma sak med american outfitters och Miss Selfridges och Top Shop.och nu även med AP.sad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: