Dancing the night away

Efter bröllopsvals, praliner och tårta var det dags för ohejdad partydans. Efter tips från Jill & Stefan hade vi konsulterat ingen mindre än Göteborgs finest Demonika! Det var tokdans en masse och hade vi inte bestämt sedan innan att det var dags att gå och lägga sig vid halv tre hade jag förmodligen dansat än… Behöver jag tillägga att brudgummen och jag var sist i säng? 🙂

På fredag har även Stockholmsboende den stora glädjen att höra Demonika. Kanske inte lika vilt (mer disco, soul och lite elektronisk dansmusik säger Demonika), men ta chansen att lyssna på denna fantastiska Dj! Tranan (Odenplan) är platsen, och 21 – 02 är tiden.

Be there or be square!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: