Ulrika Schreil

Dancing the night away

In Uncategorized on 8 september, 2007 at 4:12 e m

Efter bröllopsvals, praliner och tårta var det dags för ohejdad partydans. Efter tips från Jill & Stefan hade vi konsulterat ingen mindre än Göteborgs finest Demonika! Det var tokdans en masse och hade vi inte bestämt sedan innan att det var dags att gå och lägga sig vid halv tre hade jag förmodligen dansat än… Behöver jag tillägga att brudgummen och jag var sist i säng? 🙂

På fredag har även Stockholmsboende den stora glädjen att höra Demonika. Kanske inte lika vilt (mer disco, soul och lite elektronisk dansmusik säger Demonika), men ta chansen att lyssna på denna fantastiska Dj! Tranan (Odenplan) är platsen, och 21 – 02 är tiden.

Be there or be square!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: