Ulrika Schreil

Oskadd och redo för action?

In Uncategorized on 6 september, 2007 at 10:22 e m

När det gäller klänning, utsmyckningar och teman för bröllop har jag full respekt för det personliga valet. För att citera Katerina Janouch ”sålänge det inte skadar någon”, är ett bra riktmärke. Själv skulle jag vilja addera ”och är någotlunda praktiskt för alla inblandade” till det citatet, särskilt i det här fallet.

Idag hade jag turen (?) att se detta fantastiska klipp från vår eviga vän youtube.com. Det gäller inte hela videon som handlar om bla unga brudar i UK utan från 6:30-3:30. japp, klockan räknar ner. Så, se till att du sitter bekvämt, har ljudet på och sinnet i behåll…

Annons
  1. Hahaha! Ja jävlar vad roligt. ”Push her in! Push! Push!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: