Oskadd och redo för action?

När det gäller klänning, utsmyckningar och teman för bröllop har jag full respekt för det personliga valet. För att citera Katerina Janouch “sålänge det inte skadar någon”, är ett bra riktmärke. Själv skulle jag vilja addera “och är någotlunda praktiskt för alla inblandade” till det citatet, särskilt i det här fallet.

Idag hade jag turen (?) att se detta fantastiska klipp från vår eviga vän youtube.com. Det gäller inte hela videon som handlar om bla unga brudar i UK utan från 6:30-3:30. japp, klockan räknar ner. Så, se till att du sitter bekvämt, har ljudet på och sinnet i behåll…

Advertisements

One thought on “Oskadd och redo för action?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: