Nygift!

Mitt första inlägg som fru 😀

Nyss hemkommna från en alldeles, alldeles underbar bröllopshelg är vi fortfarande lite tagna. Innan bröllopet hörde vi att det alltid är något som inte går som man tänkt sig, alltså förberedde vi oss utifrån devisen “gör så mycket vi kan så långt som möjligt och sedan, det som händer är utanför vår kontroll”. Men, allt gick över förväntan och var helt fantastiskt. Vi sa ja, vi åt en delikat middag, tokdansade hela natten och beundrade de 460 rosorna.. Lovar, fullständig rapport utlovas snart!

(och nej, bloggen kommer inte avslutas bara sådär. I min nykärhet har nya friska projekt dykt upp. Just wait and see!)

Advertisements

2 thoughts on “Nygift!

  1. Grattis!! Åh vad kul, jag får rysningar bara att tänka på det, och ja! Jag vill jättegärna ha mer tips om bröllop i allmänhet och Thorskogs i synnerhet! 🙂 Bara 10 dagar kvar, jag är så pirrig så det finns inte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: