Ulrika Schreil

Nygift!

In Uncategorized on 3 september, 2007 at 9:21 e m

Mitt första inlägg som fru 😀

Nyss hemkommna från en alldeles, alldeles underbar bröllopshelg är vi fortfarande lite tagna. Innan bröllopet hörde vi att det alltid är något som inte går som man tänkt sig, alltså förberedde vi oss utifrån devisen ”gör så mycket vi kan så långt som möjligt och sedan, det som händer är utanför vår kontroll”. Men, allt gick över förväntan och var helt fantastiskt. Vi sa ja, vi åt en delikat middag, tokdansade hela natten och beundrade de 460 rosorna.. Lovar, fullständig rapport utlovas snart!

(och nej, bloggen kommer inte avslutas bara sådär. I min nykärhet har nya friska projekt dykt upp. Just wait and see!)

Annons
  1. Grattis gumman. Hoppas Gitta gav dig en stor kram från mig som hon lovade. 🙂

  2. Grattis!! Åh vad kul, jag får rysningar bara att tänka på det, och ja! Jag vill jättegärna ha mer tips om bröllop i allmänhet och Thorskogs i synnerhet! 🙂 Bara 10 dagar kvar, jag är så pirrig så det finns inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: