En utnämning!

En av mina favoritbröllopsbloggar, I nöd och lust har gett mig en utmärkelse! Tänkte nästan att det var något på gång när besökskurvan fyrdubblades under gårdagen 🙂

Med denna fina eloge i bakhuvudet vill jag gärna ge en guldstjärna till några andra bloggar som brukar förgylla min vardag:
Beauty and the belly a.k.a f.d Bridexena brukade blogga om bröllop men bloggar numera om Bumpy 🙂

Om jag vore din hemmafru skriver lustfyllt och synnerligen underhålland om matlagning. Oftast vill jag äta alla portioner själv.

Weddingbee.com är en samling sköna tjejer i Det Stora Landet i väster. Jag har tappat räkningen på hur många som gemensamt bloggar på weddinbee, men underhållande är det. Många DIY-tips, bröllopsbestyr i allmänhet och en hel del kulturkrockar utlovas..

Advertisements

One thought on “En utnämning!

  1. Shit vad sjukt. Jag länkade också till beauty and the belly och om jag var din hemmafru. Tänkt länka till popmorsan som den tredje rockande bloggaren hanna länkade till men gjorde inte det då jag såg att hon gjort det…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: