Ulrika Schreil

Doften av bröllop + Dagens status

In Uncategorized on 15 augusti, 2007 at 11:55 f m

Min söta tämligen gravida (”Åh nu är det inte långt kvar? Jo, 2 månader”) väninna H gav mig igår den ljuvaste av dofter – Vera Wang. Jag är sedan tidigare ett stort fan av både Narcisso Rodriguez och Agent Provocaterus originaldoft, och Vera är ett välkommet tillskott inför den stora dagen.

Dagens status:
* Danslektioner bokade
* Klipp och färg bokat
* Menyn är äntligen bestämd! Det där med provätning får vi nog skippa, tiden är inte riktigt på vår sida länge, i varje fall inte om all pappslöjd ska hinnas klart.
* Imorgon ska vi öva med prästen! I annan kyrka, på annan ort, med annat upplägg men det blir säkert toppen ändå (märker ni min tillbakahållna stressnivå här?)
* Näbbklänningen har anlänt. Visst är det alldeles alldeles underbart med Ebay, varje vecka är julafton med nya paket! Kanske därför jag figurerar i ett kommande reportage i Elle om mina bästa Ebay-tips. (Härligt med en post som alla utgifter kan gå på helt utan köpångest!)

Issues:
Placeringskort. Jag skriver så oläsligt att läkare inte ens kan tyda mitt kladd. Ja knappt ens jag själv! Har varit på Panduro och letat schabloner, men sjävklart var de slut. Min kära mor med den mest fantastiska av handstilar har redan skrivit nära 100 adresser på kuvert, och blivande mannen textar inte så snyggt han heller. Någon som har en fin handstil som är sugen på att texta 88 placeringskort? Ersättning utgår 🙂

Annons
  1. Min mammi skriver för fint för hon är från ett exkommunistiskt östland!De flesta juggar, polacker etc har fin handstil för de fick typ stryk om de skrev fult i skolan.Annars har ellen har schysst handstil…för stress:www.spikmattan.se Jag ska åka och hämta mitt ex i eftermiddag eftersom företaget finns i Malmö! Men det tar bara ett par dagar att få den hemskickad.Tror att dt hjälper mot PWS (pre wedding stress!)puss Ami

  2. åh darling jag hade gärna skrivit åt dig men är tyvärr också begåvad med en usel handstil.Lisa M.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: