Ulrika Schreil

Ringmärkt?

In Uncategorized on 8 augusti, 2007 at 10:27 e m

Ibland är det lätt att glömma saker, trots excelblad och flikar. Efter jobbet pinnade jag iväg till guldsmed No 4; alliansringen vi skaffat har inte bara visat sig vara något stor utan även tydligen omöjlig att ändra. Guldsmed No 1 sa nej, No2 sa blankt nej, och No 3 bara tittade på mig med en obegriplig blick. Enviset har löst många saker, så varför inte fortsätta tills någon åtar sig jobbet, tänkte jag i mitt stilla sinne?

Den söta (och väldigt gravida) H sa ”att kan någon ändra ringen så är Mr M”, och då menar vi inte hennes man utan Guldsmed No 4. Men icke kunde han heller. En annan lösning är nu i sikte, och slutet verkar bli gott. H lyckades i sista stund påminna mig om att visst ville jag väl ändå passa på att gravera ringen? Det blev beslut där och då, och hur mycket jag än favoriserar linjärer verkar inskriptionen bli italic

Så nu undrar ni väl om inte undertecknad Ebayat lite idag kanske? Jo men se det har jag! En styck bedårande näbbklänning väntas hem nästa vecka! Herzlich!

Annons
  1. haha idag har du lärt mig att ordet linjär är synonymt med grotesk och sans-serif.snyggt!själv är jag ett stort fan av serifer…

  2. Söta Lisa!Linjär är samma som sans-seriff men en grotesk, det är något annat 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: