Ulrika Schreil

Att hitta vigselringar

In Uncategorized on 9 juli, 2007 at 1:17 e m

Vi har varit besökt ett dussintal guldsmeder, spanat in tiotals siter och letat febrilt i tidningar efter inspiration. Jag hittar tusen och en superfina modelle, men ingen som hittils fyllt kriterier för att vara vigselring. Att hitta en fin modell som skiljer sig som ska gå att bära varje dag oavsett aktivitet är inte det enklaste.

Nu tror jag att Ringen med stort R är hittad! Efter mycket letande fanns den helt plötsligt på min favvoplats Kaplans.På onsdag får jag se den live. Måtte den vara lika stilig live som på utskrift, annars är vi tillbaka på (nästan) ruta ett igen.

Varför Kaplans rockar så? För att citera Blingmaster H: ”Never pay retail”.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: